Sobí maso má unikátní vlastnosti. Patří mezi zdroje s nejvyšším obsahem stravitelných proteinů a příznivou skladbou aminokyselin. Sob se živí divokými bobulemi, jeho maso je proto nesmírně bohaté na přírodní antioxidanty. Sobí maso má nízký obsah tuku, který se zde vyskytuje v nenasycené, pro organismus příznivé formě. Obsahem omega-3 nenasycených mastných kyselin se sobí maso vyrovná rybám.

Složení
Zvěřina a sobí maso 67 %, borůvky 2 %, brusinky 2 %, maliny 2 %.

_ Nutriční aditiva v 1 kg
Vitamín D3 (E671) 200 IU, zinek (E6) 15 mg, mangan (E5) 3 mg, jód (E2) 0,75 mg.

Analytické složky v 1 kg
Hrubý protein 10,2 %, obsah tuku 7,1 %, vlhkost 75,0 %, hrubý popel 2,3 %, hrubá vláknina 0,4 %.