Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu B3). Niacin hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyváženou a bohatou stravu s potřebným přísunem nezbytných aminokyselin.

Složení
Kachna a bažant 67 %, borůvky 2 %, brusinky 2 %, maliny 2 %.

_ Nutriční aditiva v 1 kg
Vitamín D3 (E671) 200 IU, zinek (E6) 15 mg, mangan (E5) 3 mg, jód (E2) 0,75 mg.

Analytické složky v 1 kg
Hrubý protein 10,8 %, obsah tuku 6,9 %, vlhkost 75,0 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,4 %.